Max Verstappen horloge


Eerst even kort over Max Verstappen:

Max Verstappen is een Formule 1-coureur voor Red Bull Racing. Hij staat bekend om zijn agressieve rijstijl en zijn prestaties op jonge leeftijd. In 2016 werd Verstappen met 18 jaar en 227 dagen de jongste coureur die een Formule 1-race won. Hij werd ook de jongste coureur die punten scoorde in een Formule 1-race en de jongste coureur die een Grand Prix leidde.

Het succes van Verstappen heeft ertoe geleid dat hij een van de meest populaire coureurs in de Formule 1 is geworden. Naast zijn racecarrière heeft hij ook sponsorovereenkomsten met verschillende merken, waaronder Nike en Hugo Boss. De horloges die Max Verstappen draagt zijn veelal van TAG Heuer, de sponsor van zijn raceteam Red Bull Racing.

Wat voor horloge heeft Max Verstappen?

Max Verstappen heeft meerdere horloges. Het meest recent wordt hij gespot met de TAG Heuer Monaco Titan ‘Limited Edition’. TAG Heuer Monaco

Hoeveel kost het horloge van Max Verstappen?

De TAG Heuer Monaco Titan ‘Limited Edition’ had een nieuwprijs van €7.450 euro en was beperkt tot een oplage van 500 stuks.

Max Verstappen Tag Heuer Horloges

Sinds TAG Heuer zich heeft verbonden aan Red Bull Racing in 2016 is er elk jaar een Max Verstappen Special Edition horloge uitgebracht. De horloges worden niet per sé door hem zelf gedragen, maar zijn wel een directe verwijzing naar de Formule 1 coureur.

Max Verstappen horloge 2016

Max Verstappen horloge 2017

Max Verstappen horloge 2018

Max Verstappen horloge 2019

Max Verstappen horloge 2020

Max Verstappen horloge 2021

Max Verstappen horloge 2022

Max Verstappen horloge 2023

Max Verstappen horloge 2024

Horloge ontworpen door Max Verstappen

Naast de horloges die jaarlijks als limited edition zijn uitgebracht, heeft Max Verstappen zelf ook een horloge ontworpen. Dit horloge is in nauwe samenwerking tussen Max en TAG Heuer ontworpen en uitgebracht in een gelimiteerde oplage van 333 stuks. De volledige naam van het horloge is:

TAG Heuer Formula 1 Calibre 16 Max Verstappen Special Edition 2019